Autisme, awarenees, care & training centre i Ghana

Autisme, awarenees, care & training centre i Ghana
Mit praktik sted: Autisme, awarenees, care & training centre i Ghana

torsdag den 7. juni 2012

Ambassade arrangement

Næsten grundlovsdag og besøg af Villy

I går var inviteret på meget meget fint hotel af den danske ambassade til at fejre grundlovsdagen, og i den anledning  kom Villy Søvndal forbi Ghana og holdt en tale (eller i virkelighed tror jeg det er omvendt række følge, hvis han var kommet på et andet tidspunkt havde de sikkert kaldt arrangementet noget andet). 

Der stod godt at man skulle komme i fint tøj og havde da også forventet jakkesæt.. følte mig meget underdressed, men med et glas skøn velkomst hvidvin og det hyggelige selvskab gik det!! Vi havde inden arrangement prøvet ikke at fantaseret for meget om at der ville blive servet dansk mad som frikadeller, smørebrød osv. kan overhovedet ikke klage over maden (vildt lækker) men vi var noget omkring i verden.. mini burger, forårsruller, fiske på spyd og sjove små kager.. 
alt mens denne fine mad og påfyldning af drikkevare sang/spillede der et kor i baggrunden. Det viste sig senere at dette kor havde kunne synge den danske nationalsang, og det var forståelig. helt så man fik gåsehud!
Villy fik holdt en fint tale på engelske med hans sjove accent... efterfulgt af en minister fra Ghana. 
Det var en rigtigt hyggelig aften og det mærkeligste var at hører at så mange dansk talende omkring en.                   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar